Zarządzanie technologią piekarniczą Studia w Wielkiej Brytanii - licencjackie i magisterskie (Baking technology management)

Program Uniwersytet Saty­sfakcja studentów Bezro­botny Rezy­gnacja Czesne (Między­narodowe) Taryfa UCAS Miasto
Technologia piekarnicza i cukiernicza FdSc
(University College Birmingham)
58% 15% 5% £13500 51 Birmingham Oncampus W pełnym wymiarze godzin
Technologia piekarnictwa i cukiernictwa BSc (Hons)
(University College Birmingham)
60% 10% 7% £13500 110 Birmingham Oncampus W pełnym wymiarze godzin
Technologia piekarnicza i cukiernicza FdSc
(Reaseheath College)
56% 5% 35% £13000 - - Oncampus W pełnym wymiarze godzin
Nauka i technologia piekarnictwa BSc (Hons)
(London South Bank University)
- - 5% - 132 Londyn Oncampus W pełnym wymiarze godzin
Zaawansowane wypiekanie ciast i technologia DipHE
(London South Bank University)
- - 20% - - Londyn Oncampus W pełnym wymiarze godzin
Nauka o piekarnictwie, cukiernictwie i cukiernictwie FdSc
(The Sheffield College)
- - 10% - - Sheffield Oncampus W pełnym wymiarze godzin
Technologia piekarnicza i cukiernicza CertHE
(London South Bank University)
- - - - - Londyn Oncampus W pełnym wymiarze godzin
Jesteś zainteresowany tylko kursami w Londynie?
3 Zarządzanie technologią piekarniczą Kursy w Londynie.
  • Baking Technology and Management FdSc and BSc top-up
    1/1

Opinie studentów

Ogólna satysfakcja studentów
59 /100
119 ogółem respondentów

Głównie na podstawie danych pochodzących od studentów studiów licencjackich

Badanie NSS jest przeprowadzane na zlecenie Biura ds. Studentów

Wynagrodzenie

Głównie na podstawie danych dotyczących wynagrodzeń studentów studiów licencjackich

Wynagrodzenie wszystkich absolwentów w Wielkiej Brytanii Zarządzanie technologią piekarniczą (głównie studiów licencjackich)

  15 miesięcy po ukończeniu studiów 3 lata po ukończeniu studiów 5 lat po ukończeniu studiów
Mediana wynagrodzeń £22632 £25445 £29652
Zakres 25-75 percentyla £19421 - £27368 £19313 - £31609 £21902 - £36644

Praca i perspektywa kariery

Perspektywy kariery dla Zarządzanie technologią piekarniczą

15 miesięcy po ukończeniu studiów absolwenci tego przedmiotu zostali zapytani o to, czym się zajmują i czy pracują, oraz o ich obecną pracę i perspektywy.

Aktualne miejsca pracy

Wśród absolwentów Zarządzanie technologią piekarniczą, którzy wskazali, że pracują, poniższy procent przedstawia liczbę absolwentów, którzy "zgadzają się" lub "zdecydowanie zgadzają się" ze stwierdzeniami dotyczącymi ich pracy.

Typowi pracodawcy absolwentów Zarządzanie technologią piekarniczą

  • piekarnie
  • Supermarkety
  • przedsiębiorstwa świadczące usługi gastronomiczne
  • restauracje
  • restauracje

Pozycja zawodowa absolwentów Zarządzanie technologią piekarniczą (15 miesięcy po ukończeniu studiów)

Poniższy przykład opracowany na podstawie wszystkich absolwentów Zarządzanie technologią piekarniczą w University College Birmingham

85% Zawody związane ze sprzedażą
10% Zawody wykwalifikowane
10% Specjaliści do spraw biznesu i usług publicznych

Oceny i czas na naukę

Wymagania wstępne / Przyjęcia

Taryfa UCAS dla przyjętych studentów Zarządzanie technologią piekarniczą

Uzyskaj porady, które kursy podstawowe są najlepsze dla Ciebie, aby nadal studiować Zarządzanie technologią piekarniczą. Jeśli nie spełniasz minimalnych wymagań pod względem wyniku UCAS, poziomów A lub wymagań dotyczących języka angielskiego.

Najczęściej zadawane pytania

Średnia wynagrodzeń absolwentów Zarządzanie technologią piekarniczą wyniosła £22632 15 miesięcy po ukończeniu studiów, £25445 3 lata po ukończeniu studiów i £296525 lat po ukończeniu studiów.

  • Studia Zarządzanie technologią piekarniczą obejmują następujące stopnie naukowe:
  • Foundation Degree in Science - FdSc
  • Bachelor of Science (Honours) - BSc (Hons)
  • Diploma of Higher Education - DipHE
  • Certificate of Higher Education - CertHE